perjantai 19. maaliskuuta 2010

Örghjantai

Onpahan tentti ohi. Itse asiassa jäi sellainen vaikutelma, että se oli hieman helpompi kuin viime vuonna, ja alustava pistearvioni oli ihan toivoa antava. Tänään tosin juttelin hetken aktuaarimme kanssa, ja toiveeni murskautuivat. Ensi vuonna sitten taas. Pidän toistaiseksi avoimena kysymyksen toukokuiseen kirjanpitotenttiin osallistumisestani, vaikka eilisessä tilaisuudessa mukana olleelle ex-työkaverille taisinkin mainita, että olen kaiketikin menossa siihen.

Työpaikalla oli eilen ollut meidän osaston osalta muutto uuteen toimitaloon. Kävin siellä kyllä jo alkuviikosta pikipäin tutustumassa, mutta siltikään en onnistunut tänä aamuna pääsemään avoimesta ovesta sisään. Olen edelleenkin sitä mieltä, että osastolle johtavan oven pitäisi avautua ulospäin, eikä vain paloturvallisuuden vuoksi, vaan myös siksi, että aivoni toimivat niin, että ne olettavat avaamissuunnan olevan ulospäin. Nyt on joka tapauksessa siirrytty puoliavokonttorista täysavokonttoriin. Yllättäen olen vähän sitä mieltä, että tilanne voisi olla huonompikin, vaikka kyseessä olikin selkeästi huononnus aiempiin verrattuna. Tosin positiivisia tunnelma edesauttoi se, että olimme ensimmäisiä uuteen toimitaloon muuttaneita, jonka vuoksi uudessa ruokalassa oli varsin reilusti tilaa. Se asianlaita muuttuu, jahka muut yhtiöt siirtävät toimintojaan uuteen mökkiin.

Muuton vuoksi taidan siirtyä kulkemaan seutubusseilla kotiin sisäisten Soukan ja Kivenlahden linjojen (2 ja 4) sijasta. Tänään Matinkylän oma 112 tuli juuri sopivasti samaan aikaan pysäkille.

Viikonloppu, eikä tarvitse lukea eikä tehdä mitään. Ennen kaikkea ei tarvitse potea huonoa omatuntoa siitä, ettei lue eikä tee mitään. Tätä on odotettu.

Ei kommentteja: