keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Ruumis rikki taas

Ilmeisesti olisi pitänyt kuitenkin ottaa kevyemmin siellä kuntosalilla - nyt on toista päivää lihakset kipeänä, ja tänään vielä pahemmin kuin eilen. Aamulla oli suuria vaikeuksia ylipäätään pukeutua, kun raajat tuntuivat niin kankeilta, ja niihin sattui. Tänään piti alkuperäisten suunnitelmien mukaan olla viikon toinen salikeikka, mutta aamulla ne suunnitelmat muuttuivat äkkiä. Pyöräilin sentään töihin, kuten joka aamu tällä viikolla. Kotimatkalla pyöräillessäni pohjois-Matinkylän halkaisevaa pyörätietä vastaani taisi kävellä Simo "Sörsselssön" Salminen. Tiedän hänen asuvan melkein naapurissani, ja kyseinen herra oli ihan samannäköinen.

Nostaisin jälleen kerran hattuani Prismalle - ainakin täällä ne ovat ottaneet hyllyihinsä Babylon 5 - The Complete Series -bokseja. Hipi hipi ostamaan, jos ei ole jo hyllyssä. Tosin tuostakin kokoelmasta näytti puuttuvan ne oleelliset TV-elokuvat, eli pilottijakso ja In The Beginning. Samassa hyllyssä oli tosin uusia Star Trek -elokuvia, enkä ymmärtänyt edes kääntää niitä väärinpäin.

Ulkona puhaltaa suorastaan viiltävän kylmä tuuli, mutta ehkä se on käytävä vielä lenkillä tänään.

Tuntuu vähän rumalta ja pyrkyröivältä mainostaa muiden nettituttujen blogeja, mutta Panun uusin merkintä on suositeltava. Se käsittelee vakavan aiheen ympärille noussutta kohua, jota minunkin on vähän vaikea ymmärtää.

2 kommenttia:

Jani kirjoitti...

Ruukaatko venytellä salin jälkeen? Mikään ihmelääke sekään ei tietysti ole pitkän tauon jälkeiseen alkukankeuteen, mutta jonkin verran se kuitenkin tehoaa. Ja alkukankeudesta kun pääsee, venyttely riittää pitämään nämä seuraavan päivän vaivat poissa kunhan nyt ei revi vaarallisen suuria painoja.

Kipuilu ja kankeushan ei sinänsä ole vaarallista, vaan vain merkki siitä että siellä lihaksistossa tapahtuu juuri sitä mitä treenillä ajetaan takaa. Vittumaistahan se tietysti on, ja kankeana on toki loukkaantumisalttiimpi.

Janne kirjoitti...

Periaatteessa tapoihini kuuluu venyttely - ei kylläkään kovin järjestelmällinen venyttely enkä tiedä, ovatko venyttelyliikkeeni oikeita. Tässä merkinnässä viitatulla kerralla, jolla sen lisäksi että se oli ensimmäinen puoleen vuoteen, unohdin venytellä. Ei tullut mieleenikään salilla eikä koko iltana. Nyttemmin olen viimeistään kotiin päästyäni muistaa suorittaa parit venyttävät liikkeet. Tosin nyt on toinen olkapää kipeä, äh.