perjantai 14. elokuuta 2009

Puolet lomasta

Onhan se sinänsä ilahduttavaa, että lomalla on ollut juuri sen verran tekemistä, ettei ole hirveästi ehtinyt blogiakaan päivittää. Tai sitten loma on hyvä peite sanottavan puutteelle. Tässä lyhyt yhteenveto loman ensimmäisestä puolikkaasta:

- Tallinnassa ei tarvitse enää käydä. Keksin siellä (ihan hyvällä) oluella istuessani vertauksen käytettäväksi teksteissä: "hymyilee kuin turisti". R-kioskilla myytiin Hustler-merkkistä energiajuomaa, jonka etiketissä lukee: Underground cult-drink for hustlers". Ei kyllä Batteryn voittanutta vieläkään.

- Jos vielä toiste koen tarvetta käydä Korkeasaaressa (ihan kiva paikka, mutta yksi kerta riittänee aika pitkäksi aikaa), niin pitäisi optimoida kulkureitti. En tutkinut asiaa, mutta vaikutti siltä ettei joka aitauksella pysty käymään ilman, että kulkee vähintään kaksi kertaa ainakin yhden aitauksen ohi. Lisäksi paikallisen ravintolan hintataso on ruokaan nähden vähän korkea. Epäilytti eläinten katselemisen jälkeen syödä lihaa.

- Kalliossa on hyvä ruokapaikka, Ravintola Bullman. Pizza on samantasoista kuin Classic Pizzassa, mutta euron pari halvempaa. Kalliossa on lisäksi hyvä leffakauppa, nimeltään Pieni leffakauppa. Runsaudenpula tosin iskee melkein väkisinkin. Mukaan lähti siitä syystä niinkin valtavirtaiset elokuvat kuin One Hour Photo ja Roman Polanski Collection (Rosemary's Baby, Chinatown & Le locataire. En viitsi linkata IMDB:een - ei kai kukaan niitä linkkejä koskaan seuraa muutenkaan?).

Ei kommentteja: