tiistai 26. toukokuuta 2009

Narisen

Pidin taas kymmenen tunnin työpäivän valmistautuakseni torstaina esiintymään firman esimiehistön edessä 20 minuutin esitelmällä. En ole ihan varma, mitä minulta siihen halutaan, mutta sain jonkinlaisen setin kasaan. Tarpeetonta kai sanoakaan, etten ihan nauti tilanteesta. Veikkaan, että stressaan koko huomisen päivän ja torstaiaamun esityksestä, ja torstaina esityksen jälkeen soimaan itseäni huonosta esityksestä riippumatta siitä, miten se tosiasiassa menee. Tiedän esimiehistön ihan leppoisaksi porukaksi, mutta ei voi koskaan tiedä, miten asiaksi naamioidut kevennykset uppoavat. Torstaina illalla taitaa olla rankan rentoutumisen paikka. Suunnittelin käyväni Helsingissä, Kino Engelissä katsomassa viimeinkin sen Pingiskingin, joka jäi viime syksyn R&A -festivaaleilla väliin sairauden uhattua.

Kirjastosta on joskus mielenkiintoista lainata kirjoja. Niiden välistä löytyy silloin tällöin edellisen lainaajan kuitti. Joku on joulukuussa lainannut Munkkiniemen kirjastosta kirjat "Taivaan ja helvetin avioliitto ja muuta proo", "Robinson Crusoe / Daniel Defoe", "Pahan kukkia : valikoima / Charles Baudelair" ja "Kadotettu paratiisi : runoelma / John Milton". Millainen ihminen on lainannut tällaisen kokoelman? Onko teoksilla jotain yhteistä? Minä en niitä varsinaisesti tunne, mutta tässähän melkein kiinnostaisi lainata loputkin. Ei sillä, että osaisin varmaankaan teoksia arvostaa niiden sisällön vuoksi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minkä noista lainasit? Yritin veikata, muttei onnistu.

Janne kirjoitti...

Aina välillä yritän ymmärtää runouden päälle, joten lainasin Kadotetun paratiisin. Ei sekään nyt ihan avaa asiaa, mutta toisaalta se on vain suomennos.