sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Valokuvataiteilija

Päivitin viimeinkin valokuva-arkistoani (joka on kyllä muutenkin uudistuksen kourissa silloin aina silloin, kun ylipäätään muistan että minulla sellainen on), ja lisäsin joitakin ei-huonoja otoksiani lokakuulta. Syyskuun kansiokin on melko tyhjä, joten sitäkin voisi periaatteessa päivittää - materiaalia ei vain ole paljoa enkä tiedä, missä minulla on tallessa edes ne kuvat, jotka löytyvät jo sivuilta. Päivitin samalla vesileimankin vuodesta riippumattomaksi. Vesileiman käytöstä tulee kyllä vähän ylimielinen olo. En oleta, että kukaan haluaisi käyttää hyväkseen ottamiani kuvia ja esitellä niitä ominaan, mutta ei kai sitä koskaan tiedä.

Tiesin viikonloput vaikeiksi terveiden elämäntapojen kannalta. Kävin eilen kyllä jälleen yli 20 kilometrin lenkillä - kävin tutustumassa tarkemmin Kiloon, enkä oikeastaan pitänyt näkemästäni, vaikka muutamia juuri sopivalla paikalla ja sopivilla parvekkeilla olevia asuntoja siellä olikin - mutta illalla syöpöttelin peräti karkkia, ja join yhden pintillisen olutta.

En edelleenkään ymmärrä kesä- ja talviajan välillä pompottelua enää nykyaikana. Ei sillä, ettenkö arvostaisi yhtä "ylimääräistä" tuntia syksyisin, mutta mieluiten olisin ilman. Onko tuo ruljanssi oikein laissa säädetty? Ensimmäinen hakuyritys Finlexistä ei ainakaan tuottanut tulosta.

Ei kommentteja: