sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Fotografia

Sen sijaan että olisin harjoitellut keskiviikon tenttiä varten, kävinkin kävelyllä kameran keralla.

Haamulaiva.

Kilpailija-analyysiä.

Mikä ihme tämä on?

Itäkeskus on varsin tunnettu pääkaupunkiseutulainen ostosmatkakohde. Vähemmän tunnettu on Olarin ja Matinkylän välimaastossa sijaitseva Länsikeskus. Kannattaa käydä tutustumassa pakistanilaiseen makumaalilmaan.

Kadunvarsimainos osuu kerrankin oikeaan.


Koko retken kuvasaldon valitut palat löytyvät täältä (linkki vanhentunee ennemmin tai myöhemmin, kun saan järjesteltyä kuvat). Bussikuvat löytyvät eri hakemistosta.

5 kommenttia:

unienvanki kirjoitti...

"Kannattaa käydä tutustumassa pakistanilaiseen makumaalilmaan."

Ei muuten kannata. Tosin lounaspaikkana voisi olla ihan OK, jos työpaikka olisi jossain siinä lähellä. On kyllä harmillista, että Matinkylästä ei löydy oikein kunnon ruokaravintolaa.

Janne kirjoitti...

Myönnetään, etten itse ole käynyt tutustumassa kyseiseen lounaspaikkaan.

Määre "kunnon" asettanee kyllä sellaiset reunaehdot, jotka sulkevat kaikki matinkyläläiset paikat pois. Citymarketin kahviosta saanee kyllä oikeaa ruokaa - olen nähnyt siellä ruoka-astiassa makkaraa - mutta veikkaanpa ettet tarkoita ihan sellaista paikkaa. Omenassa on tietenkin Chico's, joka ei ole ihan niin pikaruokapaikka kuin pikaruokapaikat yleensä ovat. Sen kiinalaisen ravintolan haukuitkin jo kerran. Vanhalla ostarilla olisi se joku baari, Indiana ilmeisesti, mutta en ole varma, kuuluuko senkin menyyseen ainoastaan pizza ja kalja. Hotelli Matinlahdesta saattaisi saada jotain, mutta se on melkein Iirislahtea jo se, enkä loppujen lopuksi tiedä, saako sieltä muut kuin hotellin asiakkaat sapuskaa.

unienvanki kirjoitti...

Toki Matinlahden ravintolasta varmaan ruokaa saa - mutta ihan samalla lailla saa myös Haikaranpesästä, enkä silti laske niitä kunnon ruokaravintoloiksi. Chico's on ihan kelvollinen toki, mutta Omenan aukioloajat rajoittavat.

Siis myönnetään toki että tarjontaa on, mutta ei minun makuuni.

fascia kirjoitti...

On muuten kohtuu halpa paikka joissain asioissa tuo länsikeskuksen marketti, mikä siellä nyt nykyään onkaan.

Janne kirjoitti...

Minimanihan siellä on. En ole kertaakaan käynyt, mutta Vaasan Minimani tiedän ihan kohtuullinen. Tai se oli kohtuullinen joskus vuonna 2001-2002, kun pyöräilin kotoa Vaasaan ja takaisin ostamaan musiikkilevyjä levykaupasta ja kokista Minimanista (matka yhteensä 50-60 kilometriä hieman reitistä riippuen).