sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Ääniaaltoja

Päivän juhlallisuudet tietenkin huipentuivat kansalaisoikeuksieni hyödyntämiseen Mattlidens Skolalla. Tälläkin kertaa paikalla oli melko tyyni tunnelma. Onhan sitä äänestämisaikaa iltaan asti, mutta näkemäni perusteella äänestysprosentti tuskin kipuaa sataan.
Ajattelin sitten käydä samantien kävelyllä, kun oli sellainen puolikaunis päiväkin. Joskus lapsena, kun huvit olivat yksinkertaiset, puhalleltiin näitä. Tietysti lopetettiin ennen ala-astetta ja homottelun uhkaa.
Onkohan minusta tullut jotenkin vasemmistolaisempi sitten viime kerran, vai miksei UKKO oikein vaikuta uskottavalta muuna kuin jonkinlaisena nousukkaana.
Merituulentie on ikävästi remontissa. Tapiolasta kun yritin perjantaina pyöräillä Olarin Prisman "liittymään" asti, ja tympi se puolien vaihto ja rikkonainen asfaltti.
Joku on hyljännyt ihan hyvän pyörän tienvarteen Olarinluoman liepeillä.
Kuka piru tuonnekin mennyt tuhertelemaan?
Kukkia, kukkia, sinisiä punaisia. Ala-asteen biologian tunneista on aikaa, eikä Otavan Värikasviosta löytynyt ihan äkkiä joten on kysyttävä: mikä laji kuvassa esiintyy?
Lystimäessä käytetään epästandardeja liikennemerkkejä.
Lintunen. Väittäisin, että mustarastas.

6 kommenttia:

Eufemia kirjoitti...

Lupiini.

Janne kirjoitti...

Arvelinkin, että sillä on jokin tutulta kuulostava nimi. Kirja ei jostain syystä mainitse sitä ollenkaan - johtuu varmaan siitä, että se kai on alunperin puutarhakasvi, ainakin Wikipedian mukaan.

Terhi / Hupsistarallaa kirjoitti...

Lupiini! Kasvavat kuin pirut siellä missä ei pitäisi mutta ei niin sitten mitenkään siellä mihin niitä yrittäisi "istuttaa". Nimim. kokemusta on.

Janne kirjoitti...

Kyseessä on selvästi jonkinlainen ironinen kukka. Kasvaa vain, kun sitä ei kasvateta. Kasvaisivatkohan ne jättiputket, joista viime kesänä lehdissä itkettiin, jos niitä yrittäisi kasvattaa?

Oletan, että mustarastas-diagnoosini osui sentään oikeaan?

Terhi / Hupsistarallaa kirjoitti...

Linnuista en tiedä :D

Panu kirjoitti...

Ukko Metsola? Onhan hänellä nuori ja kaunis maltalaistyttö sängynlämmittäjänään. Sillä lailla YTM jyrää.