keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Päivän haircut

On kai syytä merkitä itselle muistiin, ettei edes se vakuutuslainsäädännön tentti mennyt läpi. Odotusarvokin oli tietysti hylätyn puolella, että sinänsä se ei ollut pettymys. Pistesaldoni oli 44, ja 50,5 pistettä sadasta olisi vaadittu. Kuitenkin minua lohduttaa tieto, että tentti oli ilmeisesti hieman odotettua vaikeampi. Vuoden päästä joutuu (tai ei pakko ole) taas näkemään hurjasti vaivaa ja lukemaan paljon, mutta ehkä tämä on sellaista asiaa, jonka useaan kertaan lukemisesta on myös aidosti jotain hyötyäkin työssä, vaikka sinänsä esimerkiksi vakuutussopimuslaki ei edes koske lakisääteistä työeläkevakuuttamista.

Ostin taannoin sohvan, ja sain sen tänään. Olen joskus kuvitellut, että huonekaluliikkeiden ja vastaavien miehet myös kokoaisivat huonekalut, mutta kai se on vain harhakuvitelmaa. Teoreettisesti orientoituneena, yhden hengen taloudessa elävänä isojen huonekalujen kokoaminen (vaikkakin sitten vain jalkojen kiinnittäminen ja pakkauksen poistaminen) käy työstä. Puuhaan päätteeksi yritin kerrankin viedä roskat samantien pihalle. Ei onnistunut. Roskisvaraston lukko on rikki. Kävin illalla vielä kaupassa, ja ihmiset olivat jättäneet roskiaan oven eteen. Itse en kehdannut, mutta melkein itsekkyydenpuuskassani kaduin, etten ollut itsekin jättänyt.

Perjantaina pääsee toimistolta taas tuulettumaan työkeikalle lounaisempaan Suomeen. Paluumatka on alkuillan junalla, joten minulle jää aikaa tutustua toisen kerran elämässäni Turkuun. Huomenna on siis tiedossa raskas valmistelupäivä. Pääasiallisen esitysmateriaalin sain tehtyä tänään, mutta huomenna pitää perehtyä vähän tarkemmin yrityksen tietoihin ja koota vähän ekstramateriaalia. Veikkaan, että stressaan taas hirveästi, ja sitten melkein petyn, kun selviydyn tilanteesta nopeasti ja kunnialla.

Ei kommentteja: